Hilary Duff-wake up! (den är bra kolla själv)


Sjuk :(

Hej hej!

Har jätte tråkigt! Jag är  sjuk, mår jätte illa har typ ont överallt! Hoppas det blir bättre på måndag så jag kan gå till skolan :P (även om jag vill inte XD) Tack alla som bry sig det var många som skickade sms å chattade med mig på msn alla vill att jag ska må bättre XD tack tack! det nog allt herrå!

Vaccination :(

Japp...har vaccinerat sig idag. :( och det gick inte så bra för mig hat fortfarande ont i benet ;( Men... annars var vekan bra. Å ledsen att jag inte har bloggat nå men haft inte tid :)   herrå!

 

  HAHA var tvungen XD


Ashley Tisdale-he said she said



Den är super bra ^^

Hilary Duff-Min Idol!



Asså kommer ni se några video med Hilary Duff och Ashley Tisdale för de är mina idoler ni kommer också att se katter för det är mina älsklingsdjur! <3 Men nu måste ni se den! Skit bra! Hilary Duff-Beat off my heart!

Fredag

hej det är fredag idag och det betyder att det är lördag imorgon och att det är ledig från skolan! :D Sitter vid datorn just nu. Kanske ska va med Hanna och Robert senare!  Jag har läst på din blogg Hanna! Tack för det du skrev om mig det var väldigt snällt <3
               vet inte om det bli nå bilder från igår. Min dator har fått dump så jag vet inte om det går men vi få se annars kan ni se bilderna på Hannas blogg! (Hon finns på länkar XD)

P.S. Bilderna är när jag å Hanna var med varann :D
                                                                                        pussåkram herrå :P

Puff <3

Hej har nys varit hos Puff! Det var jättekul! vi gjorde smoothie och spelade Mario har varit ute med Kia och jag har ätit hos henne!

         Tack Hanna för jätte kul eftermiddag! :D

det kommer bilder senare :D hejs!


Onsdag

hej. Sorry har inte skrivit på länge. Det var kul halloween kväll, vi fick massa godis XD men det är inte det jag skulle skriva nu :D  Skolan har börjat igen...  HAHA volleyboll på idrotten mitt lag vann!!! De andra som inte vann fick städa undan!  hej då

 


RSS 2.0